vsz nieuws
 

Woord van het bestuur februari

Voor u de eerste nieuwsbrief van VAISZ in 2019. De feestdagen liggen al weer achter ons en het nieuwe verenigingsjaar is weer begonnen. Voor VAISZ het begin van een eerste jaar. We zijn nog wel zoekende met wat we allemaal willen gaan organiseren en waar jullie als leden behoefte aan hebben.

In ieder geval zal er in 2019 een informatiebijeenkomst georganiseerd worden. Dit zal in de vorm van een dag zijn. Waar en inhoud is nog niet bekend. Heb je suggesties of zijn er onderwerpen waar je meer over wilt weten, aarzel dan niet om het ons te laten weten. Even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in de titel VAISZ neer dan komt het mailtje vanzelf op de goede plek terecht.

Hulp bij de diverse projecten van VAISZ kunnen we ook nog wel gebruiken. Tijdens de lancering van VAISZ op 10 november jongstleden hebben zich al een aantal vrijwilligers gemeld. Begin 2019 zullen we gaan kijken welke projecten we op gaan zetten. Heb je ook interesse om te helpen, een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. Als je het leuker vindt om iets voor de kinderen te doen, is dat ook prima. Geef het even aan in je mailtje. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wens jullie veel leesplezier

Namens VAISZ

Hanny Weustenraad

P.S. Wij geven u graag de reminder dat er op vrijdag 8 maart 2019 Algemene Ledenvergadering is. Deze vergadering zal plaats vinden in Wijk bij Duurstede. Wilt u aanwezig zijn dan kunt u zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.